< tilbage 30-08-2022 - 15:06

Mail vedr. udstilling som "forsvinder"

 

af Lotte, KSS

Som jeg har skrevet til Lotte har dette intet med Lotte at gøre eller Lottes brug af systemet.
 
Lotte benytter DKK’s system og dermed udsender hun mails mm. på lige fod med DKK og alle øvrige specialklubber som benytter hundeweb.dk.

DKK’s erfaringer er, at kvitteringer, rekvisitioner, kvitteringer fra hvalpekuld mm. kommer frem uden problemer, men at det gør startnumrene til udstillinger og prøver ikke.

Vi følger jævnligt op på dette og retter jævnligt henvendelse til diverse mail-udbydere men det er som regel umuligt at trænge igennem til dem.

Det er et problem som vi er opmærksomme på og som vi tager alvorligt og jævnligt forsøger at finde løsninger på.

Netop startnumrene ved alle, som er vant til at udstille, kommer ca. 14 dage til 1 uge før udstillingen. Så ca. 1 uge før udstillingen kan man altid tjekke ”Min side” og se om startnumrene skulle være der. Vi placerer dem netop på ”Min Side” for at sikre at alle derved, uanset mail-udbyder har mulighed for at hente deres PM(via link som indsættes i browser) og startnummer.

Det er den mail sikkerhed som de enkelte udbydere kører med og som de jævnligt justerer.

For en god ordens skyld kan jeg oplyse at DKK’s mails (incl. startnumrene) opfylder alle forskrifter. Dette er tjekket og dobbelttjekket flere gange, men det ændrer desværre ikke på at vi oplever problemerne.

Men som tidligere nævnt kigger vi på dette og overvejer pt. om vi helt skal skifte den platform hvorfra vi udsender mails. Pt. sender vi fra en dansk platform men overvejer at skifte til en amerikansk i håb om at eliminere nogen af problemerne som vores medlemmer oplever.

De mails jeg skriver om her – er mails som sendes fra hundeweb.dk = startnumre, kvitteringer, dokumenter i forbindelsen med hvalpekuld, rekvisitioner, træningshold eller kurser. Alle mails som sendes fra medarbejder i DKK – er ikke en del af denne problematik. Der er forskel på disse.

Med venlig hilsen/Kind regards,
DANSK KENNEL KLUB
Laila Lehmann
Afdelingsleder IT og Medlem
< Tilbage
dkk fci agria drclauders